Toldysok a dobogón, avagy farsang a sport jegyébenA Székely-fivérek újabb szenzációs sportsikerei! Gellért és Benedek magyar bajnokok, Kolos korcsoportos ezüstérmes.

A 2011-es farsangi szezont a januári galyatetői tömegrajtos nyílt sífutóversennyel kezdték a Székely fívérek, ahol Gellért (4.a) ifi aranyérmes, Kolos (1.a) kategóriájában ezüstérmes lett.

Ezt az eredményt február 6-án, a híres kaposvári Dorottya-napok keretében megrendezett Kaposvár Dombjai Farsangi Félmaratonon megismételték, a Toldy gimnázium színeiben Gellért (10km) és Benedek (3.a) (7km), a TOLDY-ELTE Trió csapatban megnyerte a férfi váltók versenyét.

Február utolsó és egyben az utóbbi idők kivételesen havas de napsütéses hétvégéjén a fiúk ismét dobogón álltak. A Téli Triatlon OB-n, ami jelenleg is harcol az olimpiára jutásra, Gellért és Benedek utánpótlás Magyar Bajnokok. Székely Gellért a sprint táv abszolút győztese és egyben korcsoportos aranyérmes, Székely Benedek a sprint táv abszolút 2. helyezettje és korcsoportos győztes, Székely Kolos pedig korcsoportos ezüstérmes lett.

article_image_1920.jpg

galéria megtekintése

article_image_1921.jpg

galéria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék