Szalagavató bál 2011Mint minden évben, idén is megrendeztük a végzősök szalagavató bálját.

Mindenki nagyon várta ezt a szép estét, és mint az szokás: az ötödikesek vezették a műsort. Kelló Zsófia és Buczkó Patrik vállalták ezt a nemes feladatot.

Idén öt táncot láthattunk, és a szalagtűzés után az a-sok és b-sek által közösen előadott palotás nyitotta a sort. Ezt az a-sok osztálytánca követte, ami nagyon mozgalmas és különleges volt: a fiúk és a lányok külön jöttek be, majd a végén együtt fejezték be a táncot, ami az Electro-swing nevet kapta. Majd behozták a vetítővásznat, hogy együtt nevethessen az osztály közösen töltött hat évének legszebb pillanatain.

A film után egy meglepetés-produkció következett: ugyanis tanárok álltak a táncparkett közepére! A tanárok mókás mintájú ingekben, és a tanárnők pörgős szoknyában táncoltak önfeledten, és megmutatták egy újabb oldalukat.

A b-osztály is egy látványos produkcióval állt elő: a lányok rövid, pöttyös szoknyájukkal minden tekintetet magukra vontak. Ők is megnézték az osztályfilmjüket, és a végén bemutatták azt is, hogy mennyit változtak hat év alatt: volt egy kép elsős korukból, és egy a hatodikosból.

A keringők, mint mindig, varázslatos hangulatba hoztak mindenkit a fehér abroncsos szoknyák és a frakkok forgatagával. Akaratlanul is átszellemült az ember, és belegondolt, hogy milyen különleges is a Toldy. Mennyi mindent ad nekünk, diákoknak. Hat év alatt felnevel bennünket, és egy csodaszép bállal koronázza meg.

kapcsolódó archív cikkek

címkék