Toldysröpi 2013Dunai Ludovika (3.b) és Reicher Luca (2.a) beszámolója a Toldys Röplabdabajnokságról.

(Ez egy archív cikk. Sajnos jobb minőségű fotók nem állnak rendelkezésünkre. Megértésüket köszönjük. - szerk.)

Ebben a tanévben rendhagyó módon másodszor is megrendeztük a Toldys Röpibajnokságot. Az eseményt az utóbbi időkben a most végzős Oszlányi Simi és Réthy Doró szervezte. De mivel ők jövőre sajnos már nem a Toldyba fognak járni, ezért át kellett adniuk feladatukat egy fiatalabb generációnak. Erre a megtisztelő posztra minket (Reicher Luca, 2.a és Dunai Ludovika, 3.b) jelöltek ki. Részünkről a szervezés csupa öröm volt. :-)

Idén a bajnokság – mondhatni - családias hangulatban telt, mivel csupán 7 csapat nevezett. Két csoportot alakítottunk ki a csapatok becsült képessége szerint (egy 3 és egy 4 csapatból állót). Csoporton belül az összes csapat megmérkőzhetett egymással. A csoportok két 3. helyezettje és egy 4. helyezettje megmérkőzhetett egymással az 5., 6. illetve 7. helyezésért. A csoport első és második helyezettjei keresztmérkőzéseket vívva dönthették el, hogy közülük melyik kettő juthat a döntőbe. A négy csapat közül a szerencsétlenebb két csapat, amelyek nem játszahattak az 1. és 2. helyért, kárpótlásul megmérkőzhettek a 3.-4. helyért.

A döntős csapat a SZEK (tagok:Travnik Gyuri, Zajkás Bedi, Gacs Jenő, Verbényi Kálmán, Rajmüller Ádám) és a 6.A csapata (tagjai:Kustos Eszter, Kovács Magor, Klaniczay János, a döntőre kiegészülve Réthy Doróval , Matlák Dórival és Oszlányi Simivel ) lett. A bajnokságot a fent említett két csapat mérkőzése zárta. Szoros meccs volt, de végül a 6.A csapata győzedelmeskedett a fiúk felett.

article_image_4529.jpg

galéria megtekintése

Mi, mint még avatatlan szervezők sikerként könyveltük el az eredményt, és örülünk, hogy részt vehetünk egy toldys hagyomány továbbörökítésében. Várunk mindenkit szeretettel jövőre is!

A fotógaléria mobillal készült képeket tartalmaz, a minőségért megértésüket kérjük. - szerk.

article_image_4530.jpg

galéria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék