Osztályszínjátszó Fesztivál - Nyolc nőAz idei osztályszínjátszó fesztiválon a 3.b osztály előadásában láthattuk Robert Thomas: Nyolc nő című krimijét.

A darab nyolc nőről szólt, akik valamilyen családi vagy más viszonyban állnak egymással, és egy házban élnek. A történet ott vette kezdetét, amikor rátaláltak a „halott” férjre, akit tulajdonképpen nevezhetünk a ház urának is. Innen természetesen mindenki mindenkit gyanúsított a gyilkosság elkövetésével.

A díszleten, a jelmezeken és a csodás sminkeken kívül a darab misztikus elemekkel volt ellátva, amik még izgalmasabbá tették a jeleneteket.

Szünetben mindenki dicsérte a lányokat, és szinte csak jót hallottunk! Bár voltak, akik furcsállták, hogy csak lányok szerepelnek, de hát mit vártak… hiszen a darab címe is az, hogy Nyolc nő!

A darab a tetőpontjához, illetve a végére is akkor ért, amikor Catherine (a ház urának kisebbik lánya) bevallotta, hogy igazából ő és az apja összebeszéltek, együtt találták ki ezt a kis színjátékot, hogy megtudják, valójában ki mit gondol a másikról, és minden titokra fény derüljön. Viszont a titkok akkora hatással voltak a férfire, hogy öngyilkos lett.

article_image_5254.jpg

Káli Ambrus felvételegaléria megtekintése

Összességében egy nagyon jó darabot láthattunk Fekete Lili rendezésében, megfelelő lezárása volt az idei osztályszínjátszó fesztiválnak.

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék