Ki mit vár az idei tanévtől?Szokásos év eleji körkérdésünket ezúttal Rév Dániel és Szeberin Viktor (4.b) tette fel néhány toldysnak.

Megkérdeztünk toldys diákokat, tanárokat, valamint dolgozókat, hogy mit várnak a 2014/2015-ös tanévtől.

Lestyán Réka, Noszvai Anna (4.b)

LR: Mindenki azt mondja, hogy a 4. év a legnehezebb, úgyhogy én abban reménykedem, hogy mégsem lesz olyan borzalmas. NA: Idén először szerepelek az osztályszínjátszó fesztiválon, és kíváncsi vagyok, hogy hogyan sikerül az osztályunk előadása. Ezen kívül szeretném, ha olyan jó hangulatú lenne az ide tanév, mint amilyen az összes eddigi évem a Toldyban.

Szondy Kata (3.b)

Én azt várom, hogy hamar vége legyen, ugyanis alig várom a nyarat és a szabadidőt.

Ildi

Én titeket várlak a büfében. Nekem ez a tevékenység nem csak munka, hanem szerelem is. Nincs annál jobb dolog, amikor az ember úgy megy be dolgozni, hogy szereti, amit csinál, mert szeretem azt a közeget, ahol vagyok. A gyerekek társaságát. Nekem ez nem csak üzlet - sokkal több. Ha ez az évem úgy alakul, ahogy az előző évek, akkor már jó. Nem szeretnék se többet, se kevesebbet.

Rónai Bálint (4.a)

Szeretném a tanulást előtérbe helyezni minden más előtt, ugyanis ez a legnehezebb tanév a gimnáziumban, valamint kíváncsian várom, hogy milyenek lesznek az új tanáraim.

Pelényi tanárnő

Én csak azt várom a diákjaimtól, hogy megtanuljanak felsőfokon beszélni franciául.

Fekete Áron (6.b)

Nehéz lesz ez az év, nagyon sokat kell majd tanulni, de megpróbálok megbirkózni vele. Várom már, hogy vége legyen az utolsó évnek is. És persze várom a péntek estéket is. :-)

Kosdi-Kovács Andris (1.a)

Elsősorban mindenben fejlődni szeretnék, de emellett élvezni is jó lenne ezt a 6 évet. Abban bízom, hogy lesznek új barátaim, és jó lesz az osztály. És persze jó tanárokat szeretnék, érdekes órákkal.