Tanár-diák kosármeccsA tanár-diák kosármeccsre március 17-én, kedden került sor a Toldy Ferenc Gimnázium tornatermében. A meccs kezdetére a lelátók teljesen megteltek, mindenki izgatottan várta az összecsapást.

Már a bemelegítéskor lehetett érezni, hogy nem akármilyen meccset fogunk látni.

Egy gyors taktikai megbeszélés után felállt a két kezdőcsapat, és kezdetét vette a játék. A labdát először a tanároknak sikerült megszerezniük, azonban az első támadásból még nem született kosár. A felszabadító első pontot Vaskó tanár úrnak sikerült megszereznie, majd nem sokkal később duplázott. A diákok nem számítottak ilyen erős kezdésre, de persze nekik is sikerült többször is betalálni.

Az első negyed 10-4-gyel zárult a tanárok javára.

A szünetben sem unatkozhattunk, ugyanis a másodikosok egy kiváló csoportos táncot adtak elő, amit hatalmas tapsvihar követett. Ezután elkezdődött a második negyed.

article_image_6664.jpg

Varga Barnabás felvételegaléria megtekintése

A tanárok továbbra is fölényesen játszottak, de a diákok is kezdtek belerázódni. A negyed végére 26-14 lett az eredmény.

A szünetben Kovács Jázmin RSG bemutatóját, majd egy duótáncot láthattunk. A harmadik negyedben a diákok több pontot szereztek, de a tanárok továbbra is tartani tudták a vezetést. Az utolsó negyed előtt még egy csoportos tánc következett.

A meccs végeredménye 57-47 lett a tanárok javára. Bár a diákok is jól játszottak, a tanárok megérdemelten nyertek.

article_image_6665.jpg

Varga Barnabás felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék