Budavári RendőrakadémiaSzeptember 24-én a Czakó utcai sporttelepen, a Budavári Rendőrakadémia szervezésében rendeztek a kerületi középiskolások számára egy nagyon érdekes és izgalmas sportvetélkedőt, ahol végzőseink szépen szerepeltek!

A rendezvényen 6 fős, hét gimnázium diákjaiból, valamint egy rendőrökből álló csapat versengett egymással a győzelemért.

Iskolánkat, a 6.a-ból Holczer Kata, Varga Luca, Posta Csongor, Fejes Balázs, Tóth Farkas Gáspár és Schubert Mátyás tanulók képviselték. Kísérőjük Szakolczai Fédra testnevelő tanár volt.

A vetélkedő versenyszámai közül a traktorkerék-görgetésben Balázs és Gazsi a 4. legjobb idővel ért célba.

A rendőrautó tolása a lehető legrövidebb idő alatt szintén egy igen élvezetes és látványos versenyszámnak bizonyult.

08-2015-09-29-16-49.jpg

galéria megtekintése

A légpuskalövészetben Luca és Csongor 5. helyezést ért el, aminek érdekességét növelte, hogy egy igazi lőtéren rendezték. A „szumóbirkózás” versenyszámban Luca és Balázs hősiesen harcolt az iskolánk számára kicsit szerencsétlen sorsolás ellenére is, hiszen a rendőrök csapatával kellett megküzdeniük.

Nagyon jól szerepelt a toldys csapat a kötélhúzás, a streetball, a hírláncjáték elnevezésű feladatokban, valamint kiválóan helytállt az akadálypályán is, ahol Kata, Balázs és Gazsi teljesítette a fejenként 1100 m futásból álló, változatos feladatokat tartalmazó köröket.

Ezen a rendkívül érdekes, és sokoldalúságot kívánó versenyen a Toldy Ferenc Gimnázium végül a 6. helyet szerezte meg.

07-2015-09-29-16-49.jpg

galéria megtekintése

Köszönet, és gratulálok a gimnáziumunkat képviselő 6.a diákjainak!

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék