TDN 2016 - Tanár-diák röplabdameccsA Toldys Diáknapok keretein belül minden évben megrendezzük a tanárok és a végzős diákok közötti sportmérkőzést, amely ezúttal sem maradhatott el.

Ebben az évben a résztvevők röplabdában mérték össze tudásukat. A nézők 3 csapat (tanárok, 6.a, 6.b) játékát tekinthették meg. A mérkőzéseket két nyert szettig játszották a sportolók, és egy szett 15 pontig tartott.

Az első meccs a tanárok és a 6.a-s diákok között zajlott. Láthattunk szép egyéni teljesítményeket mindkét féltől, és a játék összességében is nagyon izgalmas volt. Két szett után 1-1 volt az állás, így következett a mindent eldöntő harmadik szett, ahol nagy küzdelemben a tanárok diadalmaskodtak.

A második mérkőzésen a két végzős osztály mérhette össze röplabdatudását. A hangulat olyan volt, mint egy profi sportmérkőzésen. Kialakult két szurkolótábor, akik nagy erővel bíztatták a csapatukat. A meccset végül a b-sek nyerték az a-sokkal szemben.

Az utolsó összecsapást a két győztes csapat vívta egymással. A tanár-diák harcból végül az előbbi kerekedett felül, és ezzel a győzelemmel nyerte meg a 3 csapatos mini bajnokságot.

Ez az esemény azonban nem csak a röplabdáról szólt, ugyanis a meccsek előtt és után, valamint a „nagyszünetben” színvonalas táncbemutatók következtek. Több táncstílust ismerhettünk meg, voltak egyéni, illetve csoportos bemutatók is. Láthattunk Fit-Kid, ritmikus gimnasztika, akrobatika, illetve modern táncelőadásokat minden korosztályból, hiszen elsősöktől egészen a hatodikosokig sokan mutattak be produkciókat.

Mindezek alapján azt gondolom, hogy ebben az évben is egy színes, örömmel és meglepetésekkel teli, hagyományőrző tanár-diák röplabdamérkőzésnek lehettünk tanúi, melyekre kiváló táncelőadásokkal hangolódhattunk rá.

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék