Majális 2018A testnevelés munkaközösség beszámolója a két okból is rendhagyó majálisról.

Az idei toldys Majális két szempontból különbözött a megszokottól. Egyrészt szombat helyett péntekre került, másrészt, mint az a nap elején kiderült, az időjárás főszerepet kívánt játszani. Természetesen az esős idő nem vette el senki kedvét a sportolástól, így érdemi áldozatok nélkül sikerült megrendezni az eseményt, amelyen rekordszámú, 306 diák vett részt.

A szabadban végezhető sportágak az időjárásnak köszönhetően beszorultak a tető alá, így a tornateremben fél pályán a röplabdamérkőzések zajlottak, fél pályán pedig a streetballverseny összecsapásai. A labdarúgásban a kis teremre való tekintettel a megszokott 3+1 helyett 3 fővel mérkőztek egymás ellen a csapatok. A diákok fegyelmezettségének és figyelmének köszönhető, hogy az időrendet tartani tudtuk. A díszterem az asztalitenisz küzdelmeinek adott otthont.

Mi testnevelők igen boldogok vagyunk, hiszen mi mindig nyerünk: jó gyönyörködni, milyen ügyesek a tanítványaink. A sportfoglalkozásokon kívül egyéb programok is színesítették az eseményt. Étel-, ital- és süteményválasztékban az idén sem volt hiány, sőt a színvonal egyre magasabb. Az eredmények kihirdetésére az évzáró ünnepségen kerül sor.

2-2018-06-02-17-56.JPG

Makra Tamás és Perger Zoltán felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó archív cikkek

címkék