Golfsiker (és programajánló)


Írta:


Tóth Maja (1.b) bajnok lett!

A hétvégén a 26. Magyar Kupán (golf), Junior Lány kategóriában I. helyezett lett, összetettben a 118 felnőtt és junior versenyző közül a 9. helyen végzett.

Eredményéhez szeretettel gratulálunk!


Tóth Maja Napsugár, az iskola 1.b osztályos tanulója, junior válogatott golfozó, az UNIQA Sportnagykövete is, akinek célja a sportágának népszerűsítése.

Maja szeretettel meghívja az iskola tanárait, tanulóit, testvéreiket, és szüleiket 2015. május 24-én, 11:00 órától az Academy Golf Budapest (Budapest, 1037, Perényi út 6. - az óbudai Stop-Shop felett) egy ingyenes golf-bemutatóra és oktatásra.

A délelőtt folyamán a klub profi oktatói Maja segítségével megtanítják az alapokat az érdeklődőknek, akik kipróbálhatják a különböző ütésfajtákat, majd Maja és az oktatók egy igazi pályán bemutatót tartanak.

A program teljesen ingyenes, körülbelül 1,5-2 óra időtartamú. Mivel korlátozott a résztvevők létszáma, így előzetes regisztráció szükséges - akár e-mailben, itt, illetve bármely kérdés esetén hívják Tóth Krisztinát a 06-30-552-2467-es telefonszámon.

Az iskola két első osztálya már részt vett a bemutatón, amiről ide kattintva képeket is láthatnak.

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék