Röplabdás lányok sikere BudakeszinA lánycsapat beszámolója a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium által rendezett tornáról.

Sok idő és erőfeszítés után, de végre lett egy olyan lány röplabda csapatunk, amiről büszkén állíthatjuk, hogy a tagjai vagyunk. A keddi egész napos megmérettetés megtette a hatását, és megtaláltuk a csapatszellemet. Budakeszin a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium által szervezett Vándorkupán küzdöttünk az első helyért. Ez egy évek óta megrendezett verseny, amelyen csak a rendező által meghívott csapatok vehetnek részt, így külön megtiszteltetés volt, hogy egyáltalán ránk is gondoltak, és bizonyíthattuk a tudásunkat.

Öt mérkőzésből négyet sikeresen megnyertünk, ami nagy szó, mivel kupagyőztesek ellen kellett játszanunk. A döntőt is csak pontkülönbség miatt vesztettünk el, amit a nem túl tökéletes rendszernek tudunk be. A csapat remekelt a nap folyamán, és a többi csapat edzői is azt állították, hogy más színvonalat képviselünk. Minden játékos abszolút maximálisan teljesített, mindent beleadva, igazi élmény volt velük a pályán lenni. A szünetekben lelkesen tanultunk a pihenőszobában, hisz egy toldys mindig megoldja, és nincs megállás.

Szóval már készülünk a következő évi bajnokságra, és a cél a kupa megszerzése!

2019. december 10.

A képen a következők láthatók (minden sorban balról jobbra):

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék