Változás a felvételi eljárásban


Írta:


Az Oktatási Hivatal tájékoztatást adott ki a felvételi eljárás változásáról.

Tisztelt Felvételizők!

Az Oktatási Hivatal 2017 december 18-i KPF/4069-1/2017. ügyiratszámú levelében értesítette az iskolákat, hogy módosította a 2018 szeptemberében induló középiskolai osztályokba történő jelentkezés adminisztrációs rendjét.

A módosítás lényege, hogy a korábbiaktól és a megjelent iskolai Felvételi tájékoztatótól eltérően a gimnáziumi felvételi lapok esetében az egyénileg jelentkezést benyújtó tanulók is kizárólag a KIFIR elektronikus adatlapkitöltő rendszerben állíthatják elő a felvételi lapokat!

Felhívjuk a figyelmét, hogy az új szabály miatt a Felvételi tájékoztatónk 9-10. oldalán a 2. Felvételi jelentkezés címszó alatt részletezett teendők csak a felvételi lap elektronikus kitöltése vonatkozásában módosulnak, ezeket a lapoknak a kinyomtatott és aláírt változatát ugyanúgy el kell juttatni az iskolánkba is!

Mellékeljük az Oktatási Hivatal ebben az ügyben kiadott tájékoztatóját.

(A tájékoztató elérhető a www.oktatas.hu honlapon a Köznevelés/Középfokú felvételi eljárás/Aktuális beiskolázási időszak (2017/2018. tanév)/Az egyéni jelentkezés menete a 2017/2018. tanévben zajló középfokú felvételi eljárás során menüpont alatt is.)

Elnézést kérünk a változtatás miatti kellemetlenségért!

Üdvözlettel

Toldy Ferenc Gimnázium

Igazgatóság

Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék