Toldys sikerek a kerületi mezei futóversenyen


Írta:

Széky Anna

Szép számmal vettünk részt a Vérmezőn, a kerületi mezei futóversenyen, s nem eredménytelenül!

Múlt hét szerdán került megrendezésre a Vérmezőn a kerületi mezei futóverseny. Toldysok szép számmal vettek részt ezen az eseményen, és nem eredménytelenül.

A IV. korcsoportos lányok közül Petrov Dorottya (1.b) ért be elsőként a célba, maga mögött hagyva a mezőnyt több mint fél perccel, Palotás Júlia (1.b) pedig 5. helyen futott be. Rendkívül örömteli, hogy ebben a számban az összesített eredmények alapján csapatunk aranyérmet tudott szerezni. A csapat tagjai: Petrov Dorottya (1.b), Palotás Júlia (1.b), Salamon Dóra (1.b), Kovács Boglárka (2.b).

A IV. korcsoportos fiúkat Rozgonyi Zalán képviselte iskolánkból, ő a 8. helyen végzett.

Az V. korcsoportos lányok közül Papp Nóra a dobogó 2. fokára állhatott fel. A Papp Nóra (4.a), Gyimes Zsófia (4.a), Rátky Dóra (2.b), Füzi Tímea (1.a) összeállítású csapat a 4. helyen végzett.

article_image_4515.jpg

galéria megtekintése

Sasfi András (4.a) bronzérmet szerzett a V. korcsoportos fiúk között, és az általa vezetett csapat, Dávid Áronnal (4.a), Pónya Mátéval (4.a) valamint Varga Krisztiánnal (4.a) kiegészülve szintén a bronzérmet szerezte meg.

A legidősebbek között is sikerült érmekkel hazatérnünk, mert a VI. korcsoportos fiúk között Székely Gellért (6.a) a 2. helyen, Búzás Barna (5.b) a 3. helyen, míg Mayoría Manuel (6.a) az 5. helyen végzett.

Gratulálunk minden résztvevőnek ehhez a remek szerepléshez!

article_image_4516.jpg

galéria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék