Kapcsolda 2018Február 8-án, csütörtökön látogatott iskolánkba a Csali-suli 21 diákja.

A Csalogány Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Kollégium és Gyermekotthon tanulói közül jónéhányan tavaly, sőt tavalyelőtt is jártak nálunk, tehát régi ismerősként üdvözölhettük őket.

A már hagyományosnak mondható Kapcsolda program keretében idén farsangi műsorral vártuk a Csali-sulisokat, és a 2. b osztály ötletét megvalósítva vendégeink jelmezt is ölthettek magukra.

A szokásos nyitó előadás után, ami most egy kis mese bemutatása volt, közös tánctanulással és ügyességi versenyekkel indítottuk a délutánt. Természetesen minden vendég gyermek kapott toldys párt, akivel végiglátogathatta az osztályok által előkészített állomásokat. Jó volt látni ahogy oldódott a kezdeti feszültségük és rövid idő elteltével már kéz a kézben járták az iskola termeit a fogadó diákokkal. Az állomásokon a jól bevált arcfestés, origami, csillámtetoválás és sütikészítés mellett idén volt lufifestés, álarc díszítés, activity és Hamupipőke verseny is.

A délután szervezésében és lebonyolításában az 1. a, 1. b, 2. b, 3. a, 3. b, 4. a, 4. b és az 5. a osztályok diákjai vettek részt.

img_7238-2018-03-08-06-17.JPG

Makra Tamás felvételegaléria megtekintése

Vendégeink az együtt töltött órák emlékére „Toldy Farsang 2018” feliratú pólót kaptak ajándékba. A pólók megfestését köszönjük Fazekas Borcsa 3. a osztályos tanulónak!

Reméljük, hogy kis barátaink jól érezték magukat nálunk! Jövőre is várjuk őket szeretettel, hogy folytathassuk a megkezdett beszélgetéseket, megtudhassuk, mi történt velük az eltelt év során!

img_7241-2018-03-08-06-17.JPG

Makra Tamás felvételegaléria megtekintése

címkék