Karácsonyi koncertA december 18-án megrendezett, mára már hagyománnyá vált karácsonyi koncert az elmúlt évekhez hasonlóan idén is remekül sikerült, színvonalasabbnál színvonalasabb produkciókkal.

A 2017-es év utolsó tanítási hetének egyik fénypontja volt az idei karácsonyi koncert, amely keretében iskolai szinten megkezdhettük az ünnepekre való hangolódást. Hat órakor a szülők, az érdeklődő toldys diákok és tanárok másfél órára megtöltötték a dísztermet, ünnepi hangulatban hallgatva meg a fellépőket, akik játékán hallatszott a koncertet megelőző többhónapos gyakorlás és készülés.

A koncerten az iskola összkórusa, valamint a lány- és fiúkórus is külön produkciókkal készült, a hangszerek terén pedig idén is változatos volt a repertoár, bár természetesen többségben voltak a zongoradarabok, hallhattunk hegedűversenyt, cselló concertót és sok más remek darabot is. Összesen 23 zenemű csendült fel a koncerten, amely a Mennyből az angyal karácsonyi dal közös éneklésével zárult.

Szeretnénk megköszönni a Toldy nevében Tapodi Attila tanár úrnak és a fellépőknek a koncertbe fektetett rengeteg energiát és időt, valamint az élményt, amellyel idén is megajándékoztak minket.

dsc_0187-2018-01-10-13-26.JPG

Mátrai Magdolna felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó archív cikkek

címkék