Majális 2015A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendeztük iskolánk nagy hagyománynak örvendő sportnapját, a Majálist, mégpedig május 9-én, egy szombati napon.

A szokásokhoz híven az osztályok két korcsoportban (1-2., illetve 3-5. évfolyam) mérhették össze képességeiket különféle sportágakban, mint például fociban, kosárlabdában és röplabdában. Külön motivációt jelentett az is, hogy a korcsoportok győztesei szabadnapot nyerhettek.

A regisztráció után a diákok az udvaron gyülekeztek, ahol egy a 2.a osztály által szervezett zsákbanfutó-versennyel melegíthettek be, ezzel is értékes pontokat szerezve osztályaiknak. Ezután megkezdődtek a különböző sportágak mérkőzései, melyeken minden tanuló lelkesen szurkolt az éppen pályán lévő osztálytársainak. A focimeccseknek az iskola udvarán lévő focipálya, míg a röplabdameccseknek a tornaterem, a kosárlabdameccseknek a szemben lévő Kodály sportpályája adott otthont.

Ezeken kívül még sok egyéb program színesítette az eseményt. Több osztály is étel- és italstandot állított fel, ahogyan ezt a korábbi években megszokhattuk, de emellett voltak újdonságok is, például arcfestés, teafű-jóslás és auramasszázs ( :-) - szerk. megj.).

Összességében nagyon élvezetes volt az idei Majális, valószínűleg már mindenki izgatottan várja a következőt.

article_image_6993.jpg

Makra Tamás felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó archív cikkek

címkék