Toldy Röplabda Kupa, 2024Idén is kiváló és magas színvonalú esemény lett az egykori és jelenlegi toldysok hagyományos versengése.

2024. 04. 19-én, péntek délután ismét összegyűltek a tornacsarnokban iskolánk azon korábbi és jelenlegi diákjai, akiknek az egyik, ha nem a legnagyobb szenvedélye a röplabda.

Idén is tíz csapat nevezett, melyben megtalálhatóak voltak kizárólag régi vagy jelenlegi toldysokból álló formációk, de olyat is láthattunk, melyben vegyesen állt fel a társaság.

Nagy örömünkre idén is megtisztelt minket az iskola legtapasztaltabb röplabdás csapata, az 1972-ben érettségizett diákokból összeállt T-Oldies. Köszönjük, hogy jelenlétükkel ismét emelték a rendezvény fényét!

A résztvevő csapatok

20240419_150340-2024-05-13-09-01.jpg

galéria megtekintése

Négy különböző csoportban (kettő három fős és kettő két fős) viaskodtak egymással a csapatok, melyből a csoportelsők a legjobb négyben, a csoportmásodikok az 5-8. helyért, a csoportharmadikak pedig a 9-10. helyért keresztjátékban küzdhettek tovább.

Az elődöntők után a bronzmérkőzésen, ellentmondást nem tűrő játékkal a Gubózó Süni és a többiek csapata nyert a Simaliba ellen.

A bajnoki döntőn pedig megismétlődött a tavalyi aranymeccs visszavágója, hiszen ismét a címvédő A csapat (Kecskés Kinga, Balás Natasa, Barabás Kincső, Siklósi Balázs, Németh Máté Teó, Várady-Szabó Zoltán, Gulyás Bálint) mérkőzött meg a Visszakérők (tavalyi nevükön Nehéz szülés: Takács Bori, Takács Hanga, Oszlányi Simon, Papp Péter, Kovács Magor) ellen.

Nagy csatában, de végül megvédte címét a tavalyi bajnok, így maguknál tartották a vándorkupát.

Végeredmény

  1. A csapat
  2. Visszakérők
  3. Gubózó Süni és a többiek
  4. Simaliba
  5. Remek Közönség
  6. Toldy Powerhouse
  7. (Mini)töltelék
  8. T-Oldies
  9. 7. b Oláh Nélkül
  10. Foldy Terenc

Köszönjük minden résztvevőnek, hiszen idén is elmondhatjuk, hogy kiváló hangulatú, nagyszerű mérkőzésekben gazdag rendezvényt sikerült lebonyolítani!

Várunk vissza szeretettel mindenkit 2025-ben is!

kapcsolódó archív cikkek

címkék