GiccskiállításLux Hanna (4.b) beszámolója a Diáknapok giccskiállításáról, amelyet a 2.b szervezett. Képgaléria Varga Barnabás tanár úrtól.

A giccskiállítást a 2.b osztály szervezésében tekinthettük meg. A megnyitóra hétfőn került sor, és az érdeklődők egész héten megcsodálhatták az érdekes tárgyakat.

A megnyitón Németh György tanár úr szólt néhány szót, amelyben megköszönte osztályának a kiállításba fektetett munkát, majd egy díszes dobozból körbekínált bennünket kockacukorral. Majd a giccsről beszélt. Na de mi is az a giccs? A kiállításon látható rengeteg idézetet és meghatározást elolvasva talán mindenkinek sikerült összerakni ezt a bonyolult fogalmat.

Végül, hogy egy kis "élő" giccset is láthassunk, belenéztük az Én kicsi pónim filmbe, ami valóban illett a kiállítás hangulatához.

Ezután tudtuk végre körbejárni a kiállítást, amelyben a zenélő, világító játékbabától kezdve a díszes evőkészleten át az integető Mao Ce-tungot ábrázoló karóráig mindenféle szemet gyönyörködtető tárgy előfordult.

article_image_6618.jpg

Varga Barnabás felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó archív cikkek

címkék