Gólyabál 2015Az őszi szünetet megelőző hetet a gólyahét és annak zárása, a gólyabál tette különlegessé és felejthetetlenné. Mindkettőnek mi, elsősök voltunk a „főszereplői”.

A gólyahéten különböző feladatokat kellett teljesítni (mint pl.: kutyasétáltatás az iskola falain belül, vagy a nagy étvágyú végzősök reggeli éhségének csillapítása), ezzel is bizonyítva, hogy alkalmasak vagyunk toldys diáknak.

A gólyahét megkoronázásaként került sor a gólyabálra. Ennek keretében mindkét elsős osztály vidám színdarabbal készült a szülők és a diákok számára. Az előadások szervezői mi, vagyis a gólyák voltunk, akik méltán arathattuk le a babérokat.

Miután szüleink elhagyták a helyszínt megkezdődtek az embert a gólyát próbáló feladatok. Kisebb csoportokba osztottak minket, a-sokat és b-seket vegyesen, ezzel segítve azt, hogy még jobban megismerhessük egymást. A csapatok állomásról állomásra újabb kihívásokkal találták szemben magukat. Könnyebb, nehezebb és megoldhatatlannak tűnő feladatokat kellett teljesítenünk. Voltak ügyességi (pl. felkötött almát megenni), kreativitást igénylő feladatok (Activity keretein belül tanáraink eljátszása, csapattársaink kifestése vérpandának és indiánnak, vagy például szabadulószoba).

A feladatok teljesítése után ünnepélyes szertartás keretében letettük a Gólyaesküt, mellyel nem tudtunk maradéktalanul egyetérteni, de mivel mi vagyunk a gólyák, engedelmeskednünk kell(ett).

image_002-2015-11-10-14-39.jpg

Makra Tamás felvételegaléria megtekintése

Aznap este a végzősök csillapították a mi éhségünket gofrival és mézes puszedlivel. Ezután fűnyíró-táncoltunk, az estet pedig össznépi pónizással zártuk.

Most már mi is teljes jogú, beavatott  toldysok lettünk!

Köszönet a végzősöknek ezért a felejthetetlen élményért!

image_003-2015-11-10-14-39.jpg

Makra Tamás felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó archív cikkek

címkék