Éremeső a Duatlon DiákolimpiánA toldys fiúk a hétvégi Duatlon Diákolimpia budapesti fordulóján a Toldy Ferenc Gimnázium színeiben több kategóriában is learatták a babérokat. Részletek és fotók a cikkben.

A toldys fiúk a hétvégi Duatlon Diákolimpia budapesti fordulóján a Toldy Ferenc Gimnázium színeiben több kategóriában is learatták a babérokat.

A budai alsó rakparton és a Görzenálban rendezett versenyen a 2 km futásból, 8 km kerékpározásból és 1 km futásból álló távon a IV., azaz serdülő korcsoportban az A kategóriás, vagyis a versenyengedéllyel rendelkező 1996-97-es születésű sportolók között Székely Benedek ezüstérmet szerzett,

B kategóriában, a nem leigazoltak versenyét pedig Vass Domonkos nyerte.

Az ennél hosszabb távot – 3 km futást, 12 km kerékpározást és 1,5 km futást – jelentő V., ifi korcsoport „A” kategóriájában Székely Gellért szerzett bronzérmet gimnáziumunk színeiben.

article_image_1673.jpg

galéria megtekintése

Ezzel mindannyian kvalifikálták magukat az Országos Duatlon Diákolimpiára.

Hab a tortán, hogy a IV. korcsoportos csapatok versenyét a nyári triatlon diákolimpia budapesti fordulójához híven megint a Toldy Ferenc Gimnázium nyerte – a Székely Benedek, Király András, Vass Domonkos és Székely Kolos alkotta csapattal,

így a Toldy ismét csapatban is képviselteti majd magát az országos fordulón. Találkozunk tehát egyéniben és csapatban is október 24-én az Országos Duatlon Diákolimpián. Hajrá Toldy!

article_image_1674.jpg

galéria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék