Újabb siker a fiúk kosárlabda frontján!Takács tanár úr beszámolója a kosárlabda diákolimpia budapesti fordulójáról.

2016. december 14-én rendezték meg a fiú B33-as kosárlabda diákolimpia budapesti fordulóját. Rekordszámú nevezés érkezett, így 46 csapat vágott neki az egész napos tornának a Tüskecsarnokban. Köztük voltak a mi fiaink is, akik a selejtezőből a 3. helyen jutottak tovább, majd az egyenes kieséses rendszerű folytatásban beverekedték magukat a legjobb nyolc közé.

Itt a bajnokságot végén megnyerő győztes ellen maradtunk alul egy időn túl kapott kosárral. Az 5-6. helyért játszott mérkőzésünk már a tizedik volt a nap folyamán. Nagy küzdelemben, de végül sajnos kikaptunk, így a VI. helyen végeztünk a majd félszáz csapat közül.

Ezzel a helyezéssel kivívtuk a jogot az az országos elődöntőn való részételre, amit a legfrissebb értesítés szerint február 7-én rendeznek meg Székesfehérváron.

Nagyon sok jelzővel illethetném a fiúk egész napos teljesítményét, például kitartás, küzdeni tudás, sportszerűség, csapatszellem, tisztelet. Én mégis úgy érzem, az jellemzi ezt a napot a legjobban, ha azt írom, amit szinte minden percben éreztem: nagyon jó volt toldysnak lenni, és büszkeséggel töltött el, hogy ilyen kiváló srácok tanára lehetek.

20161214_161005-2017-01-15-20-49.jpg

Takács Zoltán felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék