A toldys lányok Budapest bajnokai!Ezzel már zsinórban harmadik alkalommal jutottunk ki az Országos Röplabda Diákolimpia döntőjére!

A zárt bajnokságban idén még veretlen csapatunknak a február 24-én és március 2-án rendezett budapesti döntőben a Veres Péter, a Szent László és a Kispesti Károlyi Mihály Gimnázium mellett a Pestszentlőrinci Technikum reménységeivel kellett megküzdenie.

Talán nem baj, ha már a cikk elején megírom, hogy a feladatot kiválóan hajtottuk végre, sőt, az egy-két apró megingástól eltekintve szemet gyönyörködtető játékunktól még Takács Zoltán tanár úr is úgy elérzékenyült, hogy hálája jeléül meccseink után megajándékozott minket egy nagy tábla robbanócukorkás csokoládéval.

Tehetségünket és játékunk színvonalát mutatja, hogy ellenféleink egyetlen szettet sem tudtak nyerni ellenünk, így összes meccsünket hibátlan, 2-0-ás győzelemmel zártuk. Mindebben természetesen edzőink, Szarvas Zsófia tanárnő és Takács Zoltán tanár úr is nagy szerepet játszottak. A pálya mellőli folyamatos biztatásukkal és tanácsaikkal lelkünket megtöltötték reménnyel, elszántsággal és boldogsággal, az ellenfeleink szívét pedig félelemmel.

A lánycsapatnak már csak egy cél lebeg a szeme előtt: a döntő. Erre április 12-14-én kerül majd sor Debrecenben. Addig is teljes erőbedobással folyatjuk az edzéseket, hogy a lehető legjobb formánkat tudjuk hozni ezen a versenyhétvégén.

nmpas72u-2024-03-04-11-03.jpg

galéria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék