Toldys sikerek egyéniben és csapatban is az országos sakk diákolimpiánPersányi Barnabás (1. a) és a IV. korcsoportos csapatunk is kiválóan szerepelt a diákolimpián.

Március 28-30. között rendezték meg a Sakk Diákolimpia egyéni döntőjét Miskolcon. Iskolánkat a IV. korcsoportban az értékszámosok versenyében Persányi Barnabás 1. a osztályos tanuló képviselte. A 9 fordulós versenyen Barnabás I-II. helyen végzett pontegyenlőséggel. Reméljük, hosszú éveken át a képviseli a Toldyt a döntőben.

Gratulálunk kiváló egyéni eredményéhez!

A csapatverseny döntőjének Szombathely adott otthon egy héttel később, április 6. és 8. között. A csapatunk az átlag ÉLŐ-pontszám alapján kialakított rangsorban a 8. legerősebbként kezdte meg a 8 fordulós versenyt. Az utolsó fordulóig még a dobogó is elérhető távolságban volt, ekkor azonban az első kiemelt csapattal kerültünk szembe, amely ezúttal túl erősnek bizonyult számunkra, így végül a kiváló 7. helyen zártak fiaink.

A csapat tagjai: Persányi Barnabás (1. a), Fodor Kornél (1. b), Jánosfy-Kochan Gyula (2. b), Iván Barnabás (2. b).

sakk_egyeni-2018-04-11-04-10.jpg

Berki Beáta és Margitics Botond felvételegaléria megtekintése

A csapatversenyt végigizgulva összességében megállapíthatom, hogy a fiatal toldysok letették a névjegyüket ebben a nem kis összpontosítást és kitartást megkövetelő sportágban is!

Az elért eredményekhez gratulálunk!

sakk_egyeni_barni-2018-04-11-04-10.jpg

Berki Beáta és Margitics Botond felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék