Jótékonysági toldys bál 2013Képgaléria az idei toldys jótékonysági bálról, valamint Csintalan Mónika SZMK-elnök beszámolója és köszönetnyilvánítása.

Kedves Szülők, Toldysok!

Az idei Jótékonysági Bál befolyt összegét - mint azt már sokan tudják – az iskolazászló helyének kialakítására fordítja az iskola. Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet mindazon szülőknek, akik jelenlétükkel, támogatásukkal, illetve adományaikkal hozzájárultak a bál sikeréhez, valamint a diákoknak a hősies segítséget előtte, közben és utána.

Külön köszönjük közreműködőinknek, Ernyey Bélának, Keszei Borinak, Lévai Balázsnak, Szabó Istvánnak, Szaniszló Imrének, Tapodi Attilának, Wierdl Eszternek, Csintalan Dávidnak és a zenét szolgáltató Sarbó Gergőnek és Double Cat Dance Bandnek, hogy fellépésükkel emelték az est fényét!

A jegyek vásárlásából és a bál estéjén összesen: 635.500.- Ft gyűlt össze. Ebből a kiadásokra fordított összeg: 193.500.- Ft. Így a summázat: 442.000.- Ft, amely természetesen teljes egészében a kihirdetett célra fordíttatik majd. Remélhetőleg a jövő évi bálon már meg is lehet szemlélni a produktumot.

article_image_4193.jpg

galéria megtekintése

Köszönettel:
Csintalan Mónika
(a szülői munkaközösség nevében)

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék