Jótékonysági toldys bál 2016Képgaléria, valamint Porogi András igazgató értesítője és köszönetnyilvánítása.

Amint a bálon ígértem, ezúton hozom nyilvánosságra jótékonysági bálunk pénzügyi eredményét:

A báli belépőkből, támogatójegyekből, tombolából, sütemény- bor- és íjász-bevételekből összesen 940.000,- Ft jött össze. A különböző költségek levonását követően 799.000,- Ft-ot fordíthatunk a célként megjelölt oktatástechnikai informatikai eszközök beszerzésére.

Jóllehet szándékaimhoz képest előbb kellett kényszerűen távoznom az eseményről, kollégáim beszámolói és a szülők visszajelzései alapján úgy vélem, hogy az adománygyűjtés mellett a bál résztvevői egy jó hangulatú, közösség-építő este élményével is gazdagabbak lettek.

Ezúton is szeretném megköszönni minden résztvevőnek, támogatónak és szervezőnek, hogy hozzájárultak idei bálunk megtartásához; külön Csintalan Móninak, az SZMK elnökének, valamint a munkaközösség szüleinek a szervező munkát és segítséget! Köszönöm Gundel Takács Gábornak, hogy az utóbbi években - így idén is - áldozatkészen és önzetlenül vállalta a műsorvezetést, és ezzel jelentékenyen hozzájárult rendezvényeink sikeréhez!

image_002-2016-03-20-16-31.jpg

Csintalan István felvételegaléria megtekintése

Köszönöm kedves vendégeinknek, hogy adományaikkal és részvételükkel támogatták iskolánkat; a műsor résztvevőinek, hogy jelenlétükkel és szereplésükkel emelték rendezvényünk fényét és rangját!

Végül köszönöm kollégáimnak és a toldys tanulóknak a közreműködésüket!

image_003-2016-03-20-16-31.jpg

Csintalan István felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék