A majális ötödikes szemmelAhogy Fésü Dorka (5. b) látta.

Az idei majális a már megszokott módon az iskolában került megrendezésre május 21-én.

Szerencsére a hét időjárásával ellentétben a majális napján ragyogó napsütésben, meleg időben sportolhattunk, eső nem zavarta meg a programokat.

Az események reggel kilenckor kezdődtek, párhuzamosan zajlottak az iskolai tornacsarnokban, a kis tornateremben, a foci pályán, és a Kodály Zoltán Zeneiskola nyílt kosárpályáján. A kicsik és a nagyok külön korosztályban mérték össze magukat, így az első-második évfolyam, illetve a harmadik-negyedik-ötödik évfolyam küzdött egymással a fődíjért, a jövő tanévre szóló szabadnapért. A sportprogramok között csapat- és egyéni sportok is kaptak helyet, melynek keretében sor került foci-, kieséses rendszerű kosárlabda-, valamint röplabdabajnokságra. Utóbbiban az osztályok vegyes csapatokban indultak, míg kosárlabdában külön fiú és lány mérkőzések voltak. Egyéni sportként asztalitenisz is volt, külön a lányoknak és a fiúknak.

A sportversenyek mellett lehetőség nyílt arcfestésre és más, kisebbeknek is ajánlott programokra. Frissítőnek limonádét és süteményeket lehetett fogyasztani. Az utolsó meccsek után sor került az elmaradhatatlan gulyásleves közös elfogyasztására, melynek elkészítésében az igazgató úrnak tanárnők és diákok egyaránt segítettek. Utolsó éves majálisozóként elmondhatom, hogy a hangulat és a szurkolók lelkesedése nem maradt el idén sem, sportolóként és szurkolóként is nagyon élvezetes, ráadásul az osztály összekovácsolásában is eredményes volt az idei majális. Külön büszke vagyok évfolyamom és az osztályom remek és egyben utolsó szereplésére és eredményeire!

imgp0246-2016-05-27-03-48.JPG

Perger Zoltán felvételegaléria megtekintése

imgp0247-2016-05-27-03-48.JPG

Perger Zoltán felvételegaléria megtekintése

imgp0250-2016-05-27-03-48.JPG

Perger Zoltán felvételegaléria megtekintése

imgp0269-2016-05-27-03-48.JPG

Perger Zoltán felvételegaléria megtekintése

imgp0341-2016-05-27-03-48.JPG

Perger Zoltán felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék