Röplabdás sikerek



Gyertek pénteken szurkolni, hogy a fiúk továbbra is veretlenek maradjanak!

A Toldy Ferenc Gimnáziumot a lányok mellett a fiúk is képviselik 2019/20-as tanévben a budapesti nyílt diákolimpiai bajnokságon. A fiúk hét mérkőzés után veretlenül állnak az első helyen.

Legutóbb, december 2-án hétfőn a csoport másik kiemelkedő csapata, a Berzsenyi Gimnázium ellen játszottak a fiúk idegenben. Szoros mérkőzésen sikerült nyerni a toldys csapatnak 3:2-es szett arányban. Nagy teljesítmény volt ez a fiúktól, mivel a Berzsenyi Gimnázium pálya adottságai sokkal kedvezőtlenebbek voltak az alacsony belmagasság miatt, és ezért sokszor nem is tudtak olyan játékot játszani, mint amit edzésen gyakoroltak. Ezzel a győzelemmel nagy lépést tettek afelé, hogy megnyerjék a budapesti döntőt. A budapesti döntő nyertes csapata továbbjutást vív ki az országos elődöntőre és annak rendezési jogára. A csapat tagjai: Guthy Döme 5. a, Kecskés András 5. a, Nagy Levente 5. b, Varga Márton 5. a, Lux Benjámin 6. a, Kászonyi Zsombor 6. a, Balás Ákos 5. a, Nagy Ádám 6. b, Horváth Leó 6. a, Hilt Balázs 5. b, Udvarhelyi Marcell 4. a, Horváth Vilmos 4. b. 

Eddigi mérkőzésink:

Szeretnénk megköszönni a toldys diákoknak, akik elkísérték a csapatot, és a kedves szülőknek is a rendíthetetlen drukkolást. Ennek a nagyszerű szurkolásnak köszönhetően a drukkolók voltak a hetedik ember a pályán. Gratulálok a gyerekeknek, ügyesen játszottak az eddigi mérkőzéseken, büszke vagyok rájuk, hogy edzhetem Őket.

dome_vagott-2019-12-03-18-05.jpg

galéria megtekintése

A következő és egyben utolsó mérkőzés december 6-án pénteken lesz, ahol a hazai pálya előnyét élvezheti a csapatunk. Ellenfél a Könyves Kálmán Gimnázium csapata lesz. A mérkőzés 15 órakor kezdődik. Várunk mindenkit sok szeretettel. Gyertek minél többen az utolsó budapesti döntő mérkőzésére!

A címlapképen a csapat tagjai:

Alsó sor (balról-jobbra): Horváth Vilmos, Balás Ákos (1), Guthy Döme (12), Hilt Balázs (6), Horváth Leó (5), Kecskés András (14),
Felső sor (balról- jobbra): Udvarhelyi Márton (10), Kászonyi Zsombor (4), Nagy Levente, Varga Márton (2), Nagy Ádám (3), Lux Benjámin (11), Lőrincz Milán
Aki nincs a képen, de a csapat tagja: Herczenik Ádám

dsc_0080_edited-2019-12-03-18-05.jpg

galéria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék