Újabb fordulót játszottak a kosaras fiúkToldy - Berzsenyi:  87 - 93.  Nem véletlenül kezdem az eredménnyel, mivel pár nap elteltével is még a hatása alatt vagyok.

Hát még benne lenni a mérkőzésben! Felnőtt, profi szinten játszó csapatok megirigyelnék az ilyen pontarányú végeredményt. Akik eljöttek, és buzdították a csapatot, biztosan egyetértenek a leírtakkal. Köszönöm a fiúk nevében is!

87 dobott kosárral számtalan mérkőzést meg lehet nyerni, de 93 kapott kosár mégiscsak az ellenfél győzelmét eredményezi. Szégyellnivalónk egyáltalán nincs, hiszen a srácok mindent megtettek, és reméltem én is, hogy megfordítjuk az eredményt. Ez a mérkőzés alakulásán is meglátszott, hiszen többször is vezettünk több ponttal is. Az első és az utolsó negyedet meg is nyertük. A mérkőzés alakulása negyedenként a következő: 29-21; 11-25; 26-35; 21-12.

Mindenféleképpen hozzátartozik, hogy az ellenfél csapatában játszó Kerpel-Fronius Gáspár 41 ponttal járult hozzá csapata sikeréhez.

Akárhogy is, nekünk se a szél fújta össze azt a 87 pontot!

Büszke vagyok a fiúkra, csak így tovább! Várom a következő mérkőzést, 2015.11.03-án idegenben, ami szintén nem lesz egy sétagalopp az Eötvös Gimnázium csapata ellen.

02-2015-10-24-07-53.jpg

nagyítás megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék