Kurutz Gáborné és Varga Barnabás kitüntetéseSzeptember 4-én V. Naszályi Márta polgármester asszony a Virág Benedek Házban tüntette ki a kerület legkiválóbb pedagógusait. A Toldy tantestületéből Kurutz Gáborné tanárnő és Varga Barnabás tanár úr kapott polgármesteri dicsérő oklevelet.

Kurutz Gáborné 

angol-német szakos tanár

Diákként is már a Toldyba járt, és immáron huszonhat éve, 1994 óta a Toldy Gimnázium tanára. Kitűnő nyelvtanári munkája hozzájárult ahhoz, hogy a gimnáziumunk egyike a legeredményesebb nyelvtanító intézményeknek. Szaktanári tevékenysége mellett kiemelkedő osztályfőnöki nevelő-munkája is; segítőkészsége, igényessége, következetessége, intelligenciája, gyermekszerető attitűdje ebben a tevékenységi körben is a legkiválóbbak közé emelik.

Varga Barnabás

20200915_071122-2020-09-16-20-01.jpg

galéria megtekintése

iskola-könyvtáros

Tizennyolc éve, 2002 óta a Toldy Gimnázium tanára. Az első években latint tanított, az utóbbi évtizedben pedig az iskola könyvtárosa. Ékes példája annak, hogy az iskolai könyvtáros igazi nevelő munkát végez. Tanár és diák egyaránt mindig bizalommal fordulhat hozzá, mindig segítséggel és útmutatással szolgál. A könyvtár az iskola kitüntetett helye, kis elíziuma, ahol barátságos környezetben nyugodtan dolgozhat a betérő. Varga tanár úr ezen kívül az iskola tanórán kívüli tevékenységeinek is motorja, szabadidős programok, kirándulások, táborok szervezésében, lebonyolításában vezető szerepet visz.

varga_barnabás2238ok-2020-09-16-20-01.jpg

Varga Barnabásgaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék