Bárczy-díjat kapott Szálka tanárnő


Írta:


2011. évben Bárczy István Díjban részesült Szálka Miklósné angol nyelv, illetve magyar nyelv és irodalom szakos tanár, a fővárosi középiskolai nyelvoktatásban betöltött szerepe, szakértői és publikációs tevékenysége elismeréséül.

2011. június 3-án a Fővárosi Önkormányzat az Eötvös József Gimnázium dísztermében rendezett pedagógusnapi ünnepségen köszönte meg Budapest pedagógusainak az egész éves áldozatos munkát. Az eseményen átadták a Bárczy István-díjakat.

Az ünnepi műsort követően Csomós Miklós főpolgármester-helyettes és Pokorni Zoltán a Fővárosi Közgyűlés Oktatási Bizottságának elnöke kitüntetéseket adott át.

A Fővárosi Közgyűlés 2011. április 27-i ülésén az Oktatási Bizottság elnökének javaslatára Bárczy István-díjat adományozott a fővárosban működő közoktatási és gyermekvédelmi intézmények azon munkatársai részére, akik hosszú éveken át kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a jövő generációjának neveléséhez, oktatásához, képzéséhez, és ezzel a főváros fejlődéséhez.

A 2011. évben Bárczy István Díjban részesült Szálka Miklósné – angol nyelv, illetve magyar nyelv és irodalom szakos tanár, a fővárosi középiskolai nyelvoktatásban betöltött szerepe, szakértői és publikációs tevékenysége elismeréséül.

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék