Ballagás 2016


Írta:

Járai Dóra

Fotók:


Április 29-én délelőtt az iskola épületét virágillat árasztotta el: orgona, rózsa, kankalin…

A tanítás után mindenki elkezdte a díszítést. A mi osztályunknak a lépcsőházat kellett feldíszítenie. Másfél óra leforgása alatt az egész iskola virágba borult. Ez különleges hangulatot teremtett, reméltük, hogy a végzősök is így látják majd.

Minden osztály a saját termében várta a ballagókat.

Amikor megérkeztek egymás vállát fogva, nagy örömmel fogadtuk őket. Ők ballagási énekeket énekeltek, mi pedig adhattunk egyénileg is virágot a hatodikos barátainknak. Olyan megható, amikor így búcsúznak az érettségizők, többen el is érzékenyültünk.

Ezután a tornacsarnokban gyűltek össze a Toldy diákjai és a vendégek. Igazgató úr szavai után következett az ötödikesek, majd a két végzős osztály képviselőinek búcsúbeszédei. Ezekből is világossá vált, amit most már mi magunk is sejtünk, hogy milyen jó toldysnak lenni.

002-2016-05-17-15-24.JPG

szülők felvételegaléria megtekintése

A beszédek után a legkiválóbbak átvehették díjaikat az iskola vezetőitől.

Kicsit irigyeltük őket, hogy ők már a felnőtté válás kapujában állnak, felnézünk rájuk, mivel ők a nagyok. Azonban örülünk is, mert sok szép év vár még ránk.

A végzősöknek sikeres érettségit kívánunk, biztosan nagyon fognak hiányozni. Visszavárjuk őket látogatóba és a mi ballagásunkra is.

003-2016-05-17-15-24.jpg

szülők felvételegaléria megtekintése

kapcsolódó archív cikkek

címkék