Gólyatábor - ahogy a 7. a-sok láttákTábori beszámolók I.

9:25-kor elindult a vonat a Nyugatiból (a 72 gólyával az ismeretlen felé). Mindannyian azzal a jól ismert gombóccal a torkában feszengtünk az üléseken. Mint egy kiöntött kávés incidens után kiderült, nem csak mi izgultunk. Hamarosan leszálltunk a vonatról, és elsétáltunk egy zöldellő rétre, ahol játékok keretében elkezdtünk megismerkedni.

Végtelennek tűnő gyaloglás után végre elértünk a komphoz, és néhány perc múlva át is értünk a túlpartra. Miután berendezkedtünk a tábori faházakban, elindultak a programok. Az első nap két állomáson vettünk részt. Nagyon izgalmasak voltak. Aznap este volt a híres ZTM, amelyen az ofőnk is táncolt!

Másnap reggeli után boltba mentünk, ahol be lehetett vásárolni, majd folytatódtak a programok és az ismerkedés. Délután számháború követte az állomásokat. A vacsorát a 12-esek főz-ték bográcsban. Nagyon finom volt!

Utolsó nap délelőtt nagy osztálybajnokságot rendeztünk. Fociban megvertük a b-seket. Utána közös osztályfotókat csináltunk az általunk készített toldys pólókban. Ebéd előtt egy kecske megkergette egyik osztálytársunkat.

_dsc7960-2021-09-27-19-13.jpg

Deák Bendegúz felvételegaléria megtekintése

Egész más volt a hangulat hazafelé, mint idefelé. Akkor csak félénken kérdezgetünk számunk-ra idegen embereket. Viszont visszafelé már barátokkal körülvéve utaztunk. Azzal a tudattal váltunk el, hogy nemsokára találkozunk, és 6 boldog évet töltünk el együtt!

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék