Második helyezés a Prohászka vándorkupán!2022. december 7-én rendezték a már hagyományos Prohászka lány röplabda vándorkupát, amelyen lányaink szépen szerepeltek.

A hat csapat két hármas csoportban játszott a helyezésekért. Mindjárt az első mérkőzésen óriási csatában 2-1-re legyőztük a Prohászka első csapatát. Az öt pontos rövidített döntőben az idegek harcát a mi lányaink bírták jobban, "sima" 5-3-ra nyertünk. Engem alaposan megviselt így elsőre, 8.30-tól 9.30-ig ez a kezdés, de a lányokat inkább fellelkesítette, és a második mérkőzésen a Tiszaújvárossal szemben mondhatni egy könnyed 2-0-ás győzelmet könyvelhettünk el.

Csoportelsőként jött a keresztjáték, amit a pécsi Babits Gimnázium csapata ellen játszottunk. Itt is helyén volt a lányok szíve, a 2-0-ás győzelem a döntőbe jutást jelentette.

A döntőre 17.00-kor került sor. Mit ad isten, ismét a Prohászka állt velünk szemben a helyosztóban elért eredményének köszönhetően. Maroknyi csapatunk 9 főről 8-ra fogyatkozott (Balassy Enikőnek biológia különórára kellett mennie). Szívvel-lélekkel küzdöttek a lányok, de a hosszú nap során idegileg és fizikailag is egyaránt kimerültek már eddigre. Így megérdemelten, de otthon maradt a vándorkupa a Prohászka Gimnázium lánycsapatánál, miután 2-1-re ők nyerték a döntőt. A Toldy pedig ezüstéremmel zárta a tornát.

Nagyon büszke voltam (és vagyok) a Mi lányainkra, 4 mérkőzésen keresztül minden tehetségükkel, odaadásukkal képviselték a Toldyt!

eredmenyhirdetes-2022-12-18-05-52.jpg

Az eredményhirdetésgaléria megtekintése

Tisztelet és Gratuláció minden csapattagnak!

A csapat tagjai:

Edző: Takács Zoltán

zarokep-2022-12-18-05-52.jpg

A résztvevőkgaléria megtekintése

kapcsolódó cikkek

kapcsolódó archív cikkek

címkék